FAQ forum
Att bli medlem:
För att bli medlem i forumet så krävs endast att du skapar ett konto med hjälp av "bli medlem" knappen. Efter registrering så skickas ett mail till mig och jag aktiverar ert konto.
Anledningen till att vi frångått vanliga epostaktiveringar från de nya medlemmar själva är pga av senaste tidens många spamkonton och reklaminlägg som blivit under nätter och morgontimmarna.
Jag kommer att göra mitt bästa för att aktivera era konton så snart som möjligt efter registrering.

Hoppas så småningom kunna kringgå spam-problemet på annat vis, men tillsvidare måste vi göra så här.


Jag är redan medlem man kan inte logga in på det nya forumet:

Det beror på att vi flyttat till ny förbättrad webbadress och din webbläsare har kvar den gamla i minnet (cachminnet). Ny adress:
https://forum.raketsport.com
Gör så här:
1. Gå in på webbläsarens Meny, ikonen du ser längst uppe till höger på webbläsaren.
Ikonen ser ut enligt någon av bilderna:
 

2. Välj: Rensa visningshistorik. Denna ligger ibland under länken Bibliotek.
Där tömmer du cache korrekt.
 
Om du vill testa forumet innan du rensar cacheminnet så gå in på ikonen längst uppe till höger på webbläsaren, välj inkognitoläge och du kommer in i läge som åsidosätter ditt cacheminne.
Ikognitoläget är en sida som inte minns dina tidigare val och de kommer inte inte att läggas till i historiken de sidor du sökt på där, men för att se i vanligt läge så måste du rensa cache.
 

Glömt lösenordet?
Gör så här:

1. Gå in på forumet
https://forum.raketsport.com
2. Klicka på "jag har glömt mitt lösenord" under logg in.
3. Ni får ett mail, där ni ska följa en länk och kan nu logga in med den nya lösenordet. OBS! Ni kan ändra ert lösenordet på profil-sidan som vanligt. För att minska störningar mellan forumen då båda är aktiva rekommenderas tillsvidare ett annat än de ni haft här.
 
Om problem uppstår med konton som varit trasiga på gamla forumet, kontakta då mig med alias och epostadress så låser jag upp dom manuellt.

VÄLKOMMEN!